Technologie přípravy pokrmů 1 - učebnice pro SOU a hotelové školy
Popis
Formát: A4
Vazba: brožovaná
učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
Specifikace
Váha | 0.285 kg | |
ROČNÍK | STŘEDNÍ ŠKOLY | |
Autor | Hana Sedláčková |