Kuchařské práce, technologie – 2.díl pro 2. a 3.ročník OU
Popis
Počet stran: 84
Formát: A4
Vazba: brožovaná
Učební text, navazující na 1. díl učebnice pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov.
Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku.
Specifikace
Váha | 0.244 kg | |
ROČNÍK | SPECIÁLNÍ ŠKOLY | |
Autor | Ludmila Čermáková, Ivana Vybíralová |
S tímto zbožím kupují
Kód:
22-605
Kuchařské práce, technologie – 1.díl pro 1.ročník OU
Vaše cena:226,00 Kč
226,00 Kč bez DPH