Kuchařské práce, technologie – 1.díl pro 1.ročník OU
Popis
Formát: A4
Vazba: brožovaná
Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce.
Předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně.
Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně.
Učebnice je členěna do osmi tematických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů.
Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami i barevnými fotografiemi.
Specifikace
Váha | 0.205 kg | |
ROČNÍK | SPECIÁLNÍ ŠKOLY | |
Autor | Alena Šindelková |