Cukrářská technologie

Cukrářská technologie
Kód: 172-03
Produktové číslo: 9788090249226
Nakladatelství: R-PLUS Runštuk
Autor: Alena Půlpánová
Kategorie: ODBORNÉ PŘEDMĚTY
Vaše cena:395,00 Kč
359,09 Kč bez DPH

Finální ceny se mohou lišit.

Popis

Počet stran: 286

Vazba: pevná

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava.

Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.

Specifikace

Váha 0.83 kg
ROČNÍK STŘEDNÍ ŠKOLY
Autor Alena Půlpánová
card_giftcard
Dárkové poukazy

 

store
Široká nabídka

 

schedule
Rychlé dodání

 

attach_money
Náhradní plnění