Nové stolničení v kostce - (gastronomie)
Popis
Autorka v této publikaci shrnuje nejen dosavadní znalosti a dovednosti, ale nadstandartním způsobem se věnuje i gastronomii třetího tisíciletí a novým trendům, které přináší světová globalizace. Tato kniha se může stát základní studijní literaturou pro žáky středních hotelových škol a dalších škol s gastronomickým zaměřením. Jde o komplexně pojatou knihu, která je vhodnou literaturou pro odbornou i laickou veřejnost. Text je přehledný a vysoce profesionální a poznáte tak specifický svět gastronomie.
NOVÉ, AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ
Specifikace
Váha | 0.34 kg | |
ROČNÍK | STŘEDNÍ ŠKOLY | |
Autor | Zdeňka Hrbková |
S tímto zbožím kupují
Kód:
002-1324
Matematika pro dvouleté a tříleté učební obory SOU - 1.díl
Vaše cena:184,00 Kč
184,00 Kč bez DPH