Moderní kuchyně ve společném stravování
Popis
Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektivy, marketing, cenovou tvorbu, účtování apod. Toto vše a ještě více zjistíte v této publikaci, která je nezbytnou knihou pro každého pracovníka ve společném stravování i pro amatérského gastronoma.
Specifikace
Váha | 0.33 kg | |
ROČNÍK | STŘEDNÍ ŠKOLY | |
Autor | Jiří Černý |
Naposledy zobrazené zboží
Kód:
479-972
Hravá fyzika 9.ročník ZŠ a VG - pracovní sešit - NOVÁ ŘADA
Vaše cena:109,00 Kč
109,00 Kč bez DPH
Kód:
11-152
Pracovní sešit k učebnici MATEMATIKA, sešit č. 4A (SVP)
Vaše cena:107,00 Kč
107,00 Kč bez DPH