Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
Popis
Počet stran: 368
Formát: 15 × 21 cm
Vazba: pevná
Publikace přináší rozsáhlou nabídku výrazů používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování.
Je určena nejen studentům a učitelům učňovských středisek, odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby cizincům, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru. Předpokladem úspěšného používání je základní znalost gramatiky, výslovnosti a slovní zásoby obou uvedených jazyků.
Specifikace
Váha | 0.575 kg | |
ROČNÍK | STŘEDNÍ ŠKOLY | |
Autor | Mirko Křivánek |