Zpracování ryb / DOPRODEJ
- 58
%
Kód:
427-134
Produktové číslo:
9788073330941
Nakladatelství:
INFORMATORIUM
Kategorie:
Odborné předměty
Popis
DO VYPRODÁNÍ SKLADOVÝCH ZÁSOB
Počet stran: 300
Formát: A5
Vazba: pevná
Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.
Specifikace
Váha | 0.44 kg | |
ROČNÍK | STŘEDNÍ ŠKOLY | |
Autor | Miroslav Merten |
S tímto zbožím kupují
Kód:
27-07-9
Řezník a uzenář - Biologie pro 1.-2.ročník OU a UŠ…
Vaše cena:180,00 Kč
180,00 Kč bez DPH