Technologie přípravy pokrmů 1 - učebnice pro kuchaře a číšníky
Popis
Počet stran: 126
Formát: A5
Vazba: brožovaná
Učebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt.
Specifikace
Váha | 0.175 kg | |
ROČNÍK | STŘEDNÍ ŠKOLY | |
Autor | Mikukláš Matejka, Irena Balagová |
S tímto zbožím kupují
Kód:
953-1132
Matematické, fyzikální a chemické tabulky pro střední školy
Vaše cena:275,00 Kč
275,00 Kč bez DPH
Kód:
22-605
Kuchařské práce, technologie – 1.díl pro 1.ročník OU
Vaše cena:226,00 Kč
226,00 Kč bez DPH
Kód:
200-5046
Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování
Vaše cena:134,00 Kč
134,00 Kč bez DPH
Kód:
3-101
Potraviny a nápoje - učebnice pro kuchaře a číšníky
Vaše cena:240,00 Kč
240,00 Kč bez DPH
Kód:
144-420-1
Chill out 1 (A1-A2) - učebnice s pracovním sešitem +…
Vaše cena:399,00 Kč
399,00 Kč bez DPH