Technologie kuchařských prací pro odborná učiliště

Technologie kuchařských prací pro odborná učiliště
Kód: 1000-207
Produktové číslo: 9788072162840
Nakladatelství: SEPTIMA
Autor: Luboš Šebek
Kategorie: Odborné předměty
Vaše cena:180,00 Kč
163,64 Kč bez DPH

Finální ceny se mohou lišit.

 

AKČNÍ ZBOŽÍ VE SLEVĚ se nevztahuje na NÁHRADNÍ PLNĚNÍ

(po přihlášení a zaškrtnutí NP - ANO, zobrazuje se výchozí cena bez slevy)

Popis

Počet stran: 152

předmět: technologie

určeno pro: odborná učiliště a praktické školy

Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně.

Specifikace

Váha 0.176 kg
ROČNÍK SPECIÁLNÍ ŠKOLY
Autor Luboš Šebek
card_giftcard
Dárkové poukazy

 

store
Široká nabídka

 

schedule
Rychlé dodání

 

attach_money
Náhradní plnění