Cukrářská výroba III pro 3.ročník UO Cukrář (4.vydání)
Kód:
427-42
Produktové číslo:
9788073330996
Nakladatelství:
INFORMATORIUM
Kategorie:
Odborné předměty
Popis
Počet stran: 188
Počet obrázků: 7
Formát. A5
Vazba: brožovaná
Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.
Specifikace
Váha | 0.25 kg | |
ROČNÍK | SŠ 3. ROČNÍK | |
Autor | Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec |