Cukrářská výroba II pro 2.ročník UO Cukrář (4.vydání)
Popis
Počet obrázků: 29
Formát. A5
Vazba: brožovaná
Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných, třených a jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.
Specifikace
Váha | 0.235 kg | |
ROČNÍK | SŠ 2. ROČNÍK | |
Autor | Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec |